Контактирајте не

На оваа страна можете да ги најдете сите податоци за контакт. Адреса, телефон, e-mail. Ако имате било какви прашања јавете се.

Контакт

Контактирајте не

Контакт

„Трифун Бузев“ бр.2

Карпош IV – Скопје

Тел: 02 306 2436

Работно време

ПОНЕДЕЛНК-ПЕТОК 07:00– 15:00

ТЕЛЕФОН: 02 306 2436

EMAIL: pparsov@yahoo.com

АДРЕСА: „Трифун Бузев“ бр.2 Карпош IV - Скопје

Пишете ни

Ако имате било какви прашања слободно јавете ни се!