На ден 10.04.2023г. нашето училиште го посетија идните првачиња од градинката ,,Орце Николов” од клонот Карпош 4.
Учениците од нашето училиште заедно со нивните наставнички и стручната служба им посакаа топло добредојде во нивниот иден дом со подготвена приредба и пригодни подароци .