Предизвик за млади истражувачи

Предизвик за млади истражувачи

Предизвик за млади истражувачи ООУ „Петар Поп Арсов”  учествуваше на свечениот настан „Предизвикот за млади истражувачи“ кој  се одржа во Влада на Република Македонија на 9 јуни 2018 година Целта на настанот беше доделување на награди на најуспешните  истражувачки...