Благодарница за ООУ „Петар Поп Арсов“

Благодарница за ООУ „Петар Поп Арсов“

Благодарница Благодарница за ООУ „Петар Поп Арсов“ Благодарница Благодарница за ООУ „Петар Поп Арсов“  Денес во ООУ Петар Поп Арсов, 54 деветтодделенци креираат еко-производи кои ќе бидат примамливи за идните генерации во рамки на завршниот настан на  Еко-кампот за...