„Tools for future„

TOOLS FOR FUTURE ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТ: 2019-1-FR01-KA229-062254_1 Блог на проектот Home ЛОГО НА ПРОЕКТОТ Изработка  на лого за проектот Работилницата се одржа со ученици од 5 одд. кои се пријавија за избор на лого. Поради малата возраст на учениците им се објасни како...

Десиминација на КА 101

Во периодот од 26 јануари до 1 февруари 2020 година во Санта Круз – Тенерифе, Шпанија, се одржа обука за наставници како дел од Еразмус+ КА101 проектот ,,Образование за сите” (Education for All) на тема „Креативни методи во образованието на ученици со посебни...