„Tools for future„

TOOLS FOR FUTURE ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТ: 2019-1-FR01-KA229-062254_1 Блог на проектот Home ЛОГО НА ПРОЕКТОТ Изработка  на лого за проектот Работилницата се одржа со ученици од 5 одд. кои се пријавија за избор на лого. Поради малата возраст на учениците им се објасни како...

Десиминација на КА 101

Во периодот од 26 јануари до 1 февруари 2020 година во Санта Круз – Тенерифе, Шпанија, се одржа обука за наставници како дел од Еразмус+ КА101 проектот ,,Образование за сите” (Education for All) на тема „Креативни методи во образованието на ученици со посебни...

Erasmus+ домаќин ООУ „ Петар Поп Арсов “ Карпош Скопје

Портите на нашето училиште ООУ” Петар Поп Арсов”се ширум отворени за оние кои чувствуваат емпатија, а кои креираат свесност. зближува, шири љубов, а свесноста допира до оние кои сакаат да соработуваат.Проектот “Feel empathy create awarness” од...

Erasmus +

Добиени грантови во ООУ „Петар Поп Арсов“ Карпош, Скопје од Еразмус+ програмата клучна акција 2 – КА229– Стратешки партнерства за училишна размена и КА201    По завршувањето на процесот на селекција на пристигнатите апликации за рокот за аплицирање кој траеше до 21-ви...

ОГЛАС ЗА РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2019/2020 ГОДИНА

КРИТЕРИУМИ ЗА УЧЕСТВО НА МЕЃУНАРОДНИ ОБУКИ И СЕМИНАРИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ПРИ ООУ„ ПЕТАР ПОП АРСОВ“ Почитувани ученици и родители/старатели на ученици во ООУ „ Петар Поп Арсов“ Карпош-Скопје ООУ„ Петар Поп Арсов“ Карпош – Скопје во учебната 2019/2020 година, во рамките...