Erasmus +

Повеќе информации за проектот “Erasmus+”

ЕКО АКЦИЈА ОД ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМАТА

Учениците и наставниците од ООУ ,,Петар Поп Арсов”, во партнерство со основните училишта од Италија, Португалија, Шпанија, Латвија и Турција, како дел од проектот Еразмус, под наслов "Don't wait to see the destruction", денес го збогатија дворот на училиштето со шест...

„Tools for future„

TOOLS FOR FUTURE ЕРАЗМУС+ ПРОЕКТ: 2019-1-FR01-KA229-062254_1 Блог на проектот https://projecttoolsforfuture.wordpress.com/ ЛОГО НА ПРОЕКТОТ Изработка  на лого за проектот Работилницата се одржа со ученици од 5 одд. кои се пријавија за избор на лого. Поради малата...

Десиминација на КА 101

Во периодот од 26 јануари до 1 февруари 2020 година во Санта Круз - Тенерифе, Шпанија, се одржа обука за наставници како дел од Еразмус+ КА101 проектот ,,Образование за сите” (Education for All) на тема „Креативни методи во образованието на ученици со посебни...

Работно време
ПОНЕДЕЛНК-ПЕТОК 07:00– 15:00
ТЕЛЕФОН: 02 306 2436
EMAIL: pparsov@yahoo.com
АДРЕСА: „Трифун Бузев“ бр.2 Карпош IV – Скопје

Пишете ни

Ако имате било какви прашања слободно јавете ни се!